طرز شستن براش و بیوتی بلندر؛ از صفر تا صد شستن لوازم آرایشی
آخرینبار چه زمانی براش و بیوتی بلندر خود را شستید؟ پاسخ به این پرسش کار چندان سادهای نیست نه؟ طبق یک نظرسنجی، 40% از مصرفکنندگان لوازم آرایشی، ماهی یکبار بیوتی بلندر و براش آرایشی را تمیز میکنند؛ 22% نیز اعتراف کردهاند که هرگز به فکر شستن براش و بیوتی بلندر خود نیافتادهاند. حتما میدانید که براش و بیوتیبلندر کثیف، باعث ایجاد جوش، عفونت قارچی و آکنه شده و سلامتی پوست صورت را به خطر میاندازند. به همین دلیل در ادامه مقاله قصد داریم، طریقه شستشوی براش آرایشی و بیوتی بلندر را برای شما شرح دهیم.
بهترین زمان برای استریل و شستن لوازم آرایشی
هیچ پاسخ دقیقی برای اینکه چه زمانی باید برای شستن پد آرایشی و براش اقدام کنید وجود ندارد. اما به طور کلی آرایشگران و متخصصان پوست میگویند، هر زمان دیدید که لوازم آرایش روی براش و بیوتی بلندر قابل مشاهده است باید برای شستشوی براش آرایشی و پد اقدام کنید. پس به عبارتی باید حداقل هر 2 هفته یکبار برسها و پد آرایشی خود را بشوئید. بعضی از آرایشگران حساسیت بیشتری روی پد آرایشی داشته و توصیه میکنند که چون از این محصولات روی صورت خود استفاده میکنید، باید آنها را هفتهای یکبار بشوئید. با این حال حساسیت روی برش سایه و خط چشم کمتر بوده و آنها باید حداقل دوبار در ماه تمیز شوند.
شستن براش و بیوتی بلندر، فقط به تمیز ماندن پوست صورت شما کمک نمیکند؛ به نظر بسیاری از آرایشگران حرفهای شستن پد و براش میتواند عمر مفید لوازم آرایشی را افزایش داده و باعث استفاده بهتر از آنها شود. چرا که موهای به کار رفته در براش آرایشی و اسفنجها، متخلخل بوده و روغن و کثیفیها را در خود نگه میدارند. پس اگر این لوازم آرایشی کثیف باقی بمانند، ترکیب کرمپودر و کانسیلر و...را دشوار کرده و صورت را لکدار میکنند.
مشکلات نشستن پد آرایشی و بیوتی بلندر
اگر یک روتین پوستی مشخص داشته و از بهترین محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده میکنید، اما هنوز جوش و لک روی صورت خود دارید باید به براش، پد و بیوتی بلندر خود نگاهی بیاندازید. کثیفی و چربی روزانه جمع شده در برس آرایشی میتواند باعث ایجاد جوش، تجزیه کلاژن آسیب رادیکال آزاد به پوست شود. متخصصان پوست به شما توصیه میکنند علاوهبر شستشوی هفتگی پد و براش، هر سه ماه یکبار اسفنج و بیوتی بلندر خود را تعویض کنید. چرا که این وسیله، رنگدانهها و چربی را در خود نگه داشته و ممکن است هرگز به طور کامل تمیز به نظر نرسد. همچنین هرگز پد و براش آرایشی خود را با دیگران به اشتراک نگذارید، چرا که باعث پخش ویروس و باکتریهای پوست صورت فرد دیگری روی پوست خود خواهید شد.
معرفی عوارض نشستن براش ارایشی
حالا که درباره اهمیت شستن بیوتی بلندر و پد اسفنجی صحبت کردیم، باید شما را از عوارض نشستن براش آرایشی نیز آگاه کنیم. اگر برسها و براشهای آرایشی را در زیر میکروسکوپ قرار دهید، ممکن است بقایای کنهها را روی آنها ببینید. بله، این موجودات که در حدود یک سوم میلیمتر طول دارند روی پایه مژهها و موهای بینی ما زندگی کرده و از سلولهای مرده و سبوم پوست تغذیه میکنند. این موجودات به طور کلی بیضرر هستند اما ممکن است باعث ایجاد آکنه و جوش در صورت شوند.
آموزش مرحله به مرحله طرز شستن براش ارایشی
قبل از اینکه مراحل و طرز شستن براش ارایشی را برای شما شرح دهیم، ابتدا باید بدانید که برسها و براش آرایشی چه متریالی دارند؟ به عنوان مثال برسها و براشهای آرایشی ساخته شده از مو طبیعی باید با محصولات شوینده پودری شسته شوند. براشهای مو مصنوعی نیز باید با شویندههای مایع و کرمها تمیز شوند. حالا بیائید به طریقه شستن براش آرایشی بپردازیم:
چگونه براش آرایشی را تمیز کنیم؟ مرحله اول
در اولین مرحله از شستن براش آرایشی، باید محصولات زیبایی و آرایشی چسبیده به سطح آنها را تمیز کنید. برای اینکار یک تکه دستمال کاغذی برداشته و براش را با حرکات چرخشی و نرم، روی سطح دستمال یا حوله بکشید. این کار را یک یا دو دقیقه برای هر لوازم آرایشی خود انجام دهید. در پایان شما، شاهد مقادیر زیادی لوازم آرایش مانده و کثیفی روی سطح دستمال خواهید بود.
مرحله دوم شستن براش آرایشی
در مرحله دوم باید براش آرایشی را به طور عمودی و رو به پایین، زیر جریان آرامی از آب ولرم قرار بدهید. دقت کنید که شستشوی براش با آب داغ و در معرض مستقیم قرار گرفتن مرکز براش (محل چسبیدن مو به براش) با آن، باعث جدا شدن موها از فرچه خواهد شد. بعد از خیس شدن براش با آب ولرم، باید آن را در کاسهای مخلوط از آب ولرم و شامپو بچه فرو کرده و با انگشتان خود مهای براش را به آرامی تمیز کنید تا کف کند.
مرحله سوم روش شستن لوازم آرایش و براش
شیر آب را باز کرده و براش را به طور عمودی و رو به پایین، زیر آب قرار دهید؛ در این مرحله باید براش را به طور کامل آب کشیده و هرگونه اثر کف را از روی آن پاک کنید. سپس آب اضافی مانده در برس را با حوله یا انگشتان خود بگیرید، توجه داشته باشید که در این مرحله نباید موها را بکشید. سپس براش را در مکانی تمیز و گرم نگه دارید تا به طور کامل خشک و عاری از رطوبت شود.
شستن براش ارایشی با روغن زیتون
اگر از کرم پودر یا کانسیلر مبتنی بر روغن استفاده میکنید، برای تمیز کردن براش آرایشی خود به روغن زیتون نیاز خواهید داشت. بعد از گرفتن مواد آرایشی چسبیده به براش و خیساندن آن در آب ولرم، یک کاسه کوچک و کم عمق برداشته و آن را با آب و شامپو بچه پر کنید؛ در نظر داشته باشید که میزان آب باید به نحوی باشد که کل سطح براش را بپوشاند. سپس یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به این مخلوط اضافه کنید. این روغن باعث میشود، مواد آرایشی مانده روی براش راحتتر از بین رفته و برس بهتر تمیز شود. سر براش را برای حدود 20 ثانیه درون کاسه آب و روغن قرار دهید؛ در طی این مدت میبینید که مواد آرایشی به طور کامل از براش جدا میشوند.
چگونه بیوتی بلندر را تمیز کنیم؟
ابتدا اسفنج را زیر آب گرم قرار داده و بگذارید که کاملا خیس شود؛ سپس اسفنج را فشار دهید تا آب اضافی آن به طور کامل از بیوتی بلندر خارج شود. در نظر داشته باشید که در این مرحله اسفنج شما باید کمی مرطوب باشد نه کاملا خیس.
در مرحله بعدی باید بیوتی بلندر را با ضابون مایع تمیز کنید؛ به اندازه یک قطره کوچک از صابون مایع یا شامپو بچه را روی دست خود ریخته و بیوتی بلندر را بین کف دست خود قرار داده و بغلتانید. وقتی که اسفنج همه صابون را به خود جذب کرد باید آن را زیر آب گرم شسته و سپس آب اضافی آن را بگیرید. اینکار را آنقدر تکرار کنید تا در نهایت، آبی که از بیوتی بلندر خارج میشود شفاف و تمیز باشد. برخی از بیوتی بلندرها، قدرت جذب بسیار بالایی داشته و مواد آرایشی و چربی فراوانی را به خود جذب میکنند. پس طبیعی است که برای رسیدن به بهترین نتیجه، باید بیوتی بلندر را چندبار با صابون مایع بشوئید.
بیوتی بلند رو با چی بشوریم؟ با آب جوش
شما میتوانید برای شستشوی بهتر بیوتی بلندر، آن را در آب گرم بیاندازید تا از شر آلودگیها و لکهها خلاص شوید. برای اینکار فقط باید یه کاسه کوچک برداشته و آن را با آب داغ و صابون مایع پر کنید؛ سپس بیوتی بلندر را برای مت 30 دقیقه درون کاسه آب داغ و شوینده انداخته و بگذارید خیس بخورد. سپس بیوتی بلندر را برداشته و آن را با آب تمیز شسته و به خوبی فشار دهید تا آب اضافی از آن خارج شود.
- ۰۲/۰۲/۱۳